mötesplatser på mobackenkyrkan

Vårt mål är att skapa mötesplatser som bygger relationer både till människor och till Gud. Du är alltid välkommen på alla våra samlingar och vi bjuder dig gärna på fika när du besöker oss för första gången. För dig som vill veta lite mer om våra samlingar kan du läsa vidare för att se vilken mötesplats som passar bäst för dig.

Hoppas vi ses.

Söndagsgudstjänst

kl 11.00 de flesta söndagar. Se kalendern för detaljer

En samlingsplats för hela församlingen som erbjuder utmaning för dig som längtar efter mer kött på benen i din tro och samtidigt en plats av vila och gemenskap. Det finns alltid möjlighet att stanna kvar och fika efter vår söndagsgudstjänst.

Aftonmässa

kl 18.00 en gång per månad.

Då firar vi en enklare söndagsgudstjänst i form av en aftonmässa. Här finns mer tid för eftertanke och bön men samtidigt tid för undervisning och fördjupning kring tro.  Vi avslutar med gemensamt fika.

smaka & se

kl 18.00 en lördag per månad

En gudstjänst med fokus på lovsång, undervisning och bön. En chans att utrustas och utmanas att se sin plats i församlingen och rotas i sin tro.

Vi avslutar kvällen med fika.

veckobön

Onsdagar kl 13.30 - 15.00

På veckobönen samlas vi en stund i bön för församlingen och andra aktuella ämnen och avslutar i gemenskap kring fikabordet.

Fråga Indra om du vill veta mer

lunchträffar

kl 12.00 på torsdagar en gång per månad.

För 50kr bjuder vi dig på en lättare lunch, inspirerande förläsningar av inbjudna gäster och trevlig gemenskap. Lunchträffen äger rum i Café Mobacken som är det Gula Huset på Mobackenkyrkans område. Ingen föranmälan behövs. Du kan betala med kort, Swish eller kontanter.

Vardagsmat

Drop in från kl 17.00 på onsdagar tre gånger per termin.

Barnvänlig familjemiddag med trevlig gemenskap och en enklare familjeanpassad andakt. Kostar 40kr per vuxen och 20kr per barn. Ingen föranmälan. Vi erbjuder alltid ett vegetariskt alternativ. Har du allergier är det värdefullt för oss om du meddelar innan för att vi ska kunna erbjuda ett säkert alterantiv.

Kontakta vår husmor Kina på 0910-78 79 56

Mötesplats Storåkersgatan

Några gånger per termin träffas vi i kvartersgården på Storåkersgatan och pratar om stort och smått och fikar gott. Välkommen!

Mer info?
Ring Maria 0910-78 79 52

mobackenkören

Vi träffas varannan torsdag mellan 18.30-20.00 och sjunger tillsammans. Inget sångprov krävs. Du kan börja när som helst under terminen utom i undantagsfall när vi övar inför ett speciellt projekt.

Kontakta Indra för mer information

Smågrupper

Vi har flera smågrupper som består av 4-15 personer som träffas varje vecka till en gång per månad. Vi tror att den lilla gemenskapen är en viktig plats att dela livets upp och nergångar och en plats att utmanas och uppmuntras i tro.

Vill du vara med i en smågrupp eller ha mer information så kontakta oss gärna.

Öppen förskola

Onsdagar varje vecka utom skollov kl 13-15.30

Är du förälder och hemma på dagtid har du möjlighet att komma och träffa andra vuxna och barn. Vi har en kortare samling och fikar och umgås. Ingen anmälan krävs

Kontakta Kina för mer information

Sång till hälsa

Tisdagar varannan vecka kl 09.30-11.10

Att sjunga och att träffa andra sångglada människor mår man bra av. Sång till hälsa är en mötesplats där vi sjunger i en stor "allsångskör" och fikar tillsammans efteråt. Den som vill är välkommen att stanna på frälsarkransmeditation.

Kontakta Indra för mer information.

frälsarkransmeditation

Tisdagar varannan vecka kl 11.10

Vi samlas för meditation kring frälsarkransen och en möjlighet att ta tid i vår vardag för ett samtal med Gud.

Frågor? kontakta oss

Ge en gåva till vårt arbete

Det är våra gåvor som får arbetet att växa både på Mobacken, i Skellefteå och i EFS projekt över hela världen.
Vill du ge en gåva som ger liv?

Swish 123 694 71 70

Vill du finnas med som månadsgivare kan du ge en månadsgåva till bankgiro 5955-8601 EFS Mobacken.