Barn och familj

Vi vill att barnen ska ha en självklar plats i vår kyrka. Våra barngrupper har sina träffar på onsdagar och det vore jättekul om du ville komma och vara med. Vi har söndagsskola på våra gudstjänster kl 11.00 på söndagar.

Tyvärr har vi pausat våra aktiviteter för barnen i nuläget pga situationen i samhället. Vi hoppas att vi ses igen till våren. Vi saknar er redan...

Salt är en självständig barn- och ungdomsorganisation inom Svenska kyrkan. Här får barnen leva kyrka på sina villkor och har också möjlighet att påverka sina egna verksamheter genom att träna på demokrati och inflytande med stöd av våra ledare. Läs mer om salts arbete på riksnivå eller lokalt.

Har du varit på vardagsmat?

En onsdag varje månad finns möjlighet för hela familjen att äta middag tillsammans med oss på Mobackenkyrkan.

Drop-in från kl 17.00. Vi serverar en enklare familjemåltid till en kostnad av 40kr per vuxen och 20kr per barn. Det finns alltid ett vegetariskt alternativ. Vi avslutar middagen med en enklare andakt i kyrkan.

Jättevälkommen! Ingen anmälan behövs men har du specialkost är det bra att du meddelar vår husmor innan så vi kan erbjuda ett säkert alternativ.  Kina 0910-78 79 56

Tyvärr har vi inte möjlighet att samlas till vardagsmat i kyrkan just nu. Hoppas vi ses till våren istället.