mötesplatser på mobackenkyrkan

Vårt mål är att skapa mötesplatser som bygger relationer både till människor och till Gud. Du är alltid välkommen på alla våra samlingar och vi bjuder dig gärna på fika när du besöker oss för första gången. För dig som vill veta lite mer om våra samlingar kan du läsa vidare för att se vilken mötesplats som passar bäst för dig.

Hoppas vi ses.

Söndagsgudstjänst

kl 11.00 de flesta söndagar. Se programmet för detaljer

En samlingsplats för hela församlingen som erbjuder utmaning för dig som längtar efter mer kött på benen i din tro och samtidigt en plats av vila och gemenskap. Det finns alltid möjlighet att stanna kvar och fika efter vår söndagsgudstjänst.

Smaka & Se

Bön & lovsångsgudstjänst lördagar kl 18.00

Vi samlas på lördagkvällar någon gång per månad för bön och lovsgångsgudstjänst där formerna är mer avskalade men budskapet detsamma. Vi hoppas att du som längtar efter att upptäcka något nytt om Gud ska våga smaka och se att Gud möter dig, precis som du är  och med det du behöver.

veckobön

Onsdagar kl 13.30 - 14.15

Vi samlas på onsdagar för en stund inför Guds Ord och i bön. På Veckobönen följer vi en enkel agenda och ber för det som är aktuellt för tillfället. Avslutar med en fikastund. Välkommen.

Fråga Indra

Ladda ner agendan om du vill.

Sång till hälsa

Tisdagar varannan vecka kl 09.30-11.10

Att sjunga och att träffa andra sångglada människor mår man bra av. Sång till hälsa är en mötesplats där vi sjunger i en stor "allsångskör" och fikar tillsammans efteråt. Den som vill är välkommen att stanna på frälsarkransmeditation.

Kontakta Indra för mer information.

Mobackenträffen

Torsdagar  kl 13.00-14:30

Nu kör vi igång med Mobackenträffen igen. Tipsrunda, fika och gemenskap. Vi möts vid café Mobacken.

Mer info?
Ring Indra 0910-78 79 53

Vardagsmat

Onsdagar kl 17 håll utkik när nästa tillfälle är.

Barnvänlig familjemiddag med trevlig gemenskap och en enklare familjeanpassad andakt. Kostar 40kr per vuxen och 20kr per barn. Vi erbjuder alltid ett vegetariskt alternativ. Har du allergier är det värdefullt för oss om du kontaktar oss i förväg för att vi ska kunna erbjuda ett säkert alterantiv.

Mötesplats Storåkersgatan

(PAUS tills vidare)

Några gånger per termin träffas vi i kvartersgården på Storåkersgatan och pratar om stort och smått och fikar gott. Välkommen!

Mer info?
Ring
Maria 0910-78 79 52

mobackenkören

Nu kör vi äntligen igång med Mobackenkören igen. Terminsstart 17 februari.

Vi ses på torsdagar mellan kl 18.30-20.00. Kolla in vilka datum som gäller i programmet.

Alla är välkomna att sjunga med oss. Inga inträdesprov. Kontakta GUSTAV vid frågor.

0910-78 79 53

frälsarkransmeditation

PAUS tills vidare

Tisdagar varannan vecka kl 11.10

Vi samlas för meditation kring frälsarkransen och en möjlighet att ta tid i vår vardag för ett samtal med Gud.

Frågor?
kontakta oss

Smågrupper

Vi har flera smågrupper som består av 6-11 personer som träffas varje vecka till en gång per månad. Grupperna ser olika ut men alla har gemensamt att vi delar liv och tro tillsammans genom tex bön, bibelläsning, gemenskap, mat och samtal. Vi tror att den lilla gemenskapen är en viktig plats att dela livets upp och nergångar och en plats att utmanas och uppmuntras i tro.

Vill du vara med i en smågrupp eller ha mer information så kontakta oss gärna.

Ge en gåva till vårt arbete

Det är våra gåvor som får arbetet att växa både på Mobacken, i Skellefteå och i EFS projekt över hela världen.
Vill du ge en gåva som ger liv?

EFS Mobacken kollekt - Swish 123 694 71 70

Vill du finnas med som månadsgivare kan du ge en månadsgåva till bankgiro 5955-8601 EFS Mobacken.