mötesplatser på mobackenkyrkan

Vårt mål är att skapa mötesplatser som bygger relationer både till människor och till Gud. Du är alltid välkommen på alla våra samlingar och vi bjuder dig gärna på fika när du besöker oss för första gången. För dig som vill veta lite mer om våra samlingar kan du läsa vidare för att se vilken mötesplats som passar bäst för dig.

Under sommaren firar vi gudstjänst tillsammans med andra EFS-föreningar i Skellefteå ute på vårt fantastiska Mobacken. Läs mer på sommarsidan.

Hoppas vi ses.

Söndagsgudstjänst

Sommargudstjänser på söndagar kl 10.00 - OBS tiden hela sommaren.

kl 11.00 de flesta söndagar. Se programmet för detaljer

En samlingsplats för hela församlingen som erbjuder utmaning för dig som längtar efter mer kött på benen i din tro och samtidigt en plats av vila och gemenskap. Det finns alltid möjlighet att stanna kvar och fika efter vår söndagsgudstjänst.

Aftonmässa

PAUS tills vidare

kl 18.00 en gång per månad.

Då firar vi en enklare söndagsgudstjänst i form av en aftonmässa. Här finns mer tid för eftertanke och bön men samtidigt tid för undervisning och fördjupning kring tro.  Vi avslutar med gemensamt fika.

veckobön på zoom

Onsdagar kl 13.30 - 15.00

På veckobönen samlas vi en stund i bön för församlingen och andra aktuella ämnen. Just nu ber vi på avstånd med hjälp av Zoom. Hör av dig om du vill får mer information om hur du kan delta.

Fråga Indra

Ladda ner agendan om du vill hänga med lättare när vi kör digitalt.

Sång till hälsa

Tisdagar varannan vecka kl 09.30-11.10

Att sjunga och att träffa andra sångglada människor mår man bra av. Sång till hälsa är en mötesplats där vi sjunger i en stor "allsångskör" och fikar tillsammans efteråt. Den som vill är välkommen att stanna på frälsarkransmeditation.

Indra för mer information.

Mobackenträffen

Torsdagar kl 10.00 har PAUS tills vidare. Mer information kommer.

I Coronatider tar vi en promenad tillsammans. Vi träffas vid Mobackenkyrkan och promenerar i en takt och sträcka som passar just dig. Välkommen.

Vardagsmat

(PAUS tills vidare)

Drop in från kl 17.00 på onsdagar tre gånger per termin.

Barnvänlig familjemiddag med trevlig gemenskap och en enklare familjeanpassad andakt. Kostar 40kr per vuxen och 20kr per barn. Ingen föranmälan. Vi erbjuder alltid ett vegetariskt alternativ. Har du allergier är det värdefullt för oss om du meddelar innan för att vi ska kunna erbjuda ett säkert alterantiv.

Kontakta vår husmor
Kina på 0910-78 79 56

Mötesplats Storåkersgatan

(PAUS UNDER VÅREN)
Några gånger per termin träffas vi i kvartersgården på Storåkersgatan och pratar om stort och smått och fikar gott. Välkommen!

Mer info?
Ring
Maria 0910-78 79 52

mobackenkören

PAUS tills vidare

Vi träffas varannan torsdag mellan 18.30-20.00 och sjunger tillsammans. Inget sångprov krävs. Du kan börja när som helst under terminen utom i undantagsfall när vi övar inför ett speciellt projekt.

Indra för mer information

Smågrupper

Vi har flera smågrupper som består av 6-11 personer som träffas varje vecka till en gång per månad. Grupperna ser olika ut men alla har gemensamt att vi delar liv och tro tillsammans genom tex bön, bibelläsning, gemenskap, mat och samtal. Vi tror att den lilla gemenskapen är en viktig plats att dela livets upp och nergångar och en plats att utmanas och uppmuntras i tro.

Vill du vara med i en smågrupp eller ha mer information så kontakta oss gärna.

frälsarkransmeditation

Tisdagar varannan vecka kl 11.10

Vi samlas för meditation kring frälsarkransen och en möjlighet att ta tid i vår vardag för ett samtal med Gud.

Frågor?
kontakta oss

ALPHA ONLINE

Under våren kör vi Alphakurs online.

Vill DU veta mer om tro och få chans att brottas med livets stora och små frågor med andra som undrar.

Kolla in ALPHAs infovideo för mer information

Kontakta INDRA om du vill lämna en intresseanmälan så hör vi av oss när vi startar nästa kurs.

Ge en gåva till vårt arbete

Det är våra gåvor som får arbetet att växa både på Mobacken, i Skellefteå och i EFS projekt över hela världen.
Vill du ge en gåva som ger liv?

EFS Mobacken kollekt - Swish 123 694 71 70

Vill du finnas med som månadsgivare kan du ge en månadsgåva till bankgiro 5955-8601 EFS Mobacken.