Välkommen till café mobacken

Under sommaren kommer vi hålla öppet under onsdagkvällar 15 juni till 26 augusti.

Då kommer motorhistorikerna och hälsar på oss. Kom förbi och titta på alla härliga fordon och ta en fika med någon du saknat under året som gått.

Under hela sommaren finns lekplatsen öppen och du är jättevälkommen att ta med en fikakorg och njuta av vårt härliga område. Vill du spela minigolf, discgolf eller volleyboll så hör av er så möter vi upp er. Vi tar emot bokningar av grupper under hela sommaren mot en liten kostnad där pengarna går tillbaka till verksamheten och skötseln av vårt område.

ÖPPETTIDER 15 juni-26 augusti
Onsdagar kl 16.30-20.00

Välkommen till Mobackenkyrkan i sommar. Vi har gudstjänst alla söndagar och vissa lördagkvällar och du är jättevälkommen att delta. Efter gudstjänsten finns möjlighet att stanna kvar för ett enklare fika och samtal.

Vill du veta mer om Mobackenkyrkans verksamhet? Kontakta oss.

Sommarprogrammet på Mobacken

Välkommen till mötesplatsen café mobacken

Saknar du lokal för en familjeträff eller andra sammankomster?

På Café Mobacken kan du hyra lokal och köpa till mat eller fika för mindre sammankomster. Vi har som policy att ingen alkohol får serveras i lokalen, gäller även medtagen alkohol men annars finns inga begränsningar. Vi har vår cafédel med ca 30 sittplatser och en konferensdel med 25 sittplatser och möjlighet till bildvisning och mindre ljudanläggning.

Välkomna att kontakta oss om ni vill veta mer...

CAFE MOBACKEN