Välkommen till café mobacken

Nu är sommaren snart här.Från och med den 15 JUNI kommer vi hålla öppet onsdag-söndag och kanske lite extra under helger med aktiviteter på området. 

Öppettider 
Må, Ti -Stängt
Onsdag 11- 20
To- Sö 11-16

Hembakt fika, glass samt lätträtter och vi har något för alla och erbjuder Nötfritt, Mjölkfritt, Glutenfritt, Vegetariskt, Veganskt och vi eftersträvar Fairetrade, Miljövänligt samt lokalproducerat så långt det är möjligt.

Campingen öppen - telefonnummer 073-841 80 76. Ring mellan 08–21. 

Ni kan även spela Golf och Discgolf hos oss. 

Gemensam kraft i Bureå församling är idag ett projekt inom Allmänna Arvsfonden. Vi jobbar tillsammans med andra för att starta Mötesplatser och ett Social företag. Vi vill vara en inkluderande plats för personer som behöver en annan väg in på arbetsmarknaden. 

Välkommen till mötesplatsen café mobacken

Under festivalen håller vi öppet lite extra:

Fredag 7/6 kl 16.00-24.00
Lördag 8/6 kl 11.00-00.30
Söndag 9/6  kyrkfika efter gudstjänsten
 

Även i år kommer vi gästas av Norrlands motohistoriker på onsdagkvällar och vi hoppas att du tar dig vägarna förbi. Vi tjuvstartar redan onsdag den 12 juni. 

Saknar du lokal för en familjeträff eller andra sammankomster?

På Café Mobacken kan du hyra lokal och köpa till mat eller fika för mindre sammankomster. Vi har som policy att ingen alkohol får serveras i lokalen, gäller även medtagen alkohol men annars finns inga begränsningar. Vi har vår cafédel med ca 30 sittplatser och en konferensdel med 25 sittplatser och möjlighet till bildvisning och mindre ljudanläggning.

Välkomna att kontakta oss om ni vill veta mer...

CAFE MOBACKEN
073-841 80 76