Välkommen till café mobacken

Café Mobacken ligger på Mobackenkyrkans område i Skellefteå och drivs av församlingen tillsammans med vår fantastiska personal.

Sommaren är i full gång och caféet är öppet och väntar på dig.

Vi kommer att hålla öppet

29 juni - 15 AUGusti

Hoppas vi ses!!

På café mobacken

kan du komma förbi och bara vara. Vi säljer enklare mat och hembakat fikabröd. Här finns även minigolf, discgolf och en fin lekpark om det kryper i kroppen på stora eller små.

Våra öppettider under sommaren:
TIS-SÖN kl 11-16

Välkomna!

Vill du veta mer om caféet eller har frågor kring vår camping där det finns möjlighet att övernatta med husvagn eller husbil så ring oss gärna under våra öppettider.

Välkommen till mötesplatsen café mobacken

Saknar du lokal för en familjeträff eller andra sammankomster?

På Café Mobacken kan du hyra lokal och köpa till mat eller fika för mindre sammankomster. Vi har som policy att ingen alkohol får serveras i lokalen, gäller även medtagen alkohol men annars finns inga begränsningar. Vi har vår cafédel med ca 30 sittplatser och en konferensdel med 25 sittplatser och möjlighet till bildvisning och mindre ljudanläggning.

Välkomna att kontakta oss om ni vill veta mer...

CAFE MOBACKEN